Restaurant

RESTAURANT

Din dragoste pentru gastronomie, din pasiune pentru imbinarea armonioasa a condimentelor si ingredientelor care sa cucereasca orice papile gustative, am creat restaurantul Smart Pub – o locatie cocheta, in care distractia si relaxarea sunt in concordanta cu starea de spirit a celor care ne trec pragul.

Restaurantul Smart Pub reprezinta o constructie pe doua niveluri, gandita initial pentru a gazdui un restaurant rustic. Insa, apoi, am decis ca oamenii au nevoie mai degraba de un spatiu contemporan, mai putin conventional, dar primitor.

 

Din vechea idee am folosit elemente puternice de design, precum stalpii din lemn de la etaj si structura acoperisului. Insa, am realizat ca era nevoie de un spatiu flexibil, care sa permita luarea „gourmet” a pranzului, dar si organizarea de evenimente live, concerte sau mici scenete de teatru. Zis si facut.

FACILITATI

Pentru ca ne place sa le oferim clientilor nostri diversitate si libertate de alegere, am creat pentru ei urmatoarele optiuni.

WI-FI

Parcare

Ventilatie

Locuri pe terasa

Potrivit pentru grupuri si copii

Ridicare la pachet

Acceptam rezervari

Acceptam clienti fara rezervare

MESAJ CEO

„In aceasta locatie, pub, sau hanul de la Preajba, asa cum imi place sa ii spun, am incercat sa cream locul ideal, unde sa se poata evada din forfota si aglomeratia orasului.”

 

Cristian Dascalu, proprietarul locatiei

MESAJ CHEF

„Luati un loc, admirati privelistea si lasati-o sa va incarce cu energie pozitiva; permiteti-va o pauza de relaxare. Noi ne luam angajamentul sa va servim doar bucate proaspat pregatite si atent asezate in farfurie.

 

Va dura cu 10-15 minute mai mult fata de cat sunteti obisnuiti sa asteptati o comanda, insa timpul acesta ne permite sa va oferim mancare preparata in timp real.

 

Fara semipreparate si legume decongelate; aveti garantia ca ardeiul rosu care va completeaza „platingul“ (maniera in care este aranjata mancarea in farfurie) a fost spalat, taiat si tras la tigaie, special pentru a va oferi o experienta gustativa de neuitat.”

 

Chef Gabriel Chitulescu

O PARTE DIN UNIVERSUL SMART PUB

Imaginile de mai jos nu sunt doar simple fotografii. Sunt amintiri si inramari ale unor trairi care ne ajuta sa ducem mai departe povestea Smart Pub.