Smart Sweets

SMART SWEETS

Smart Sweets este o afacere de tip homemade care opereaza din bucataria noastra privata, certificata comercial, la marginea Craiovei, care deserveste zona Olteniei. Folosim ingrediente naturale, gourmet, proaspete si de casa, pentru a crea torturi de nunta si alte delicioase delicatese.

Povestea prajiturilor Smart – Choco – la la…

Imi traiesc visul! Creez prajituri-wow!

„Nu a fost intotdeauna asa. Am absolvit disciplina profesiei economice, crezand ca mi-am gasit dragostea pentru cifre intr-o banca. Ulterior, dupa 15 ani de calcule, in 2014 am inceput sa imi ocup timpul liber cu diverse activitati legate de patiserie, fapt ce m-a facut foarte fericita.

Fratele meu, Hari, avand restaurantul Smart Pub, a inceput sa ma integreze usor, usor in activitatea dulce a ospitalitatii, lucru ce m-a facut sa descopar ce imi lipsea: un set mare de colegi care se concentreaza pe a face din experienta clientului o placere memorabila, iar fiindca preparatele culinare nu erau de ajuns pentru asta, am reusit sa indulcesc clientii facandu-mi propriul laborator de torturi si prajituri.

Si asa imi traiesc visul…Asta e povestea mea. Mi-ar placea sa va surprindeti povestea intr-un tort sau o prajitura – proiectate, coapte si decorate asa cum va doriti. Fiecare dulce va fi diferit deoarece povestea tuturor este diferita.”

 

Creatorul tau de vise,

 

Cecilia Dascalu

GALERIE