Evenimente Corporate

EVENIMENTE

Restaurantul Smart Pub este situat la iesirea din orasul Craiova, pe malul lacului Preajba, intr-un cadru natural de exceptie.

Pozitionarea, arhitectura si versatilitatea spatiului, alaturi de facilitatile salii de evenimente (videoproiector – la etaj, parcare privata, sisteme de climatizare ultramoderne) si echipa de profesionisti, cu vasta experienta in domeniu, recomanda Smart Pub pentru organizarea de conferinte, team-building-uri, prezentari de produse sau petreceri corporate de Craciun/ sfarsit de an/ aniversarea companiei sau firmei pe care dumneavoastra o reprezentati.

CORPORATE

Sala va pune la dispozitie un spatiu deschis, cu etaj, mese dreptunghiulare asezate astfel incat locul sa fie optimizat la maximum, fara a limita accesul invitatilor.

Iar pentru ca ne vedem la ceas de sarbatoare, am asezat ringul de dans in mijloc. Capacitatea pe care v-o punem la dispozitie este de 200 de locuri.

SERVICII

Sonorizare, scena, schela de lumini contra cost
Dj, trupe, momente artistice contra cost
Candy bar, fruit bar, cheese bar, lemonade bar, olive bar, torturi si prajituri contra cost
Servicii si pachete de bauturi in regim open bar contra cost
Video-proiector si ecran de proiectie (la etaj) gratuit
Parcare privata gratuit
Ventilatie gratuit

MOMENTE SPECIALE

De-a lungul vremii, am adunat o adevarata colectie de momente speciale. Si iata cum ne distram noi la petrecerile corporate.

Daca sunteti interesati de organizarea unui eveniment corporate la Smart Pub, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.