Echipa

FA CUNOSTINTA CU ECHIPA DIN SPATELE EXPERIENTEI

Ceea ce face ca Smart Pub sa fie atat de special, este dedicatia fara compromis fata de aspectul artizanal al gazduirii, membrii echipei lucrand impreuna pentru a oferi fiecarui oaspete servicii remarcabile si o masa de neuitat. In bucatarie, produsele locale sunt prelucrate manual si, din moment ce meniul se schimba sezonier, exista o multime de varietati pentru intreaga echipa. Acest lucru face restaurantul un loc de munca perfect pentru oricine doreste sa se dezvolte zi de zi si pentru a aduce o contributie activa la experienta oaspetelui cu idei proaspete.

Hari Cristian Dascalu

PROPRIETAR

Hari Cristian Dascalu este proprietarul restaurantului Smart Pub si este profund implicat in industria restaurantelor de peste 20 de ani. Hari a incurajat intotdeauna talentele tinere din industria ospitalitatii si le-a dat numerosilor angajati ai sai sentimentul ca se aduna acasa, si nu la serviciu, asta facand din echipa “Smart” o gazda pe care nu poti decat sa o indragesti.

Daniel Alexandru

MANAGER

Inspiratia si pasiunea inspirata de acesta pentru crearea de experiente unice pentru vizitatori si pentru alimente si servicii de inalta calitate au determinat viziunea culturii restaurantului. Daniel este lider de performanta cu o reputatie de integritate, standardele si imbunatatirea eficientei operationale. El este responsabil pentru toate achizitiile de bauturi, echipamente si materiale si pentru gestionarea acordurilor. Daniel crede ca toti angajatii fac parte din familie si, ca atare, se caracterizeaza printr-o caldura vie si o mare pasiune pentru gastronomie. Credem ca oamenii sunt sursa fortei noastre si ca munca in echipa dau gustul produselor noastre.

Adnana Tanasoiu

COORDONATOR DE EVENIMENTE

Adnana Tanasoiu se mandreste cu faptul ca experienta pe care a dezvoltat-o, a capatat-o chiar in restaurantul Smart Pub cu ajutorul colegilor care au dat dovada de sustinere. Planificarea evenimentelor este o potrivire naturala pentru personalitatea ei si abilitatea de a reusi intr-un mediu in care lucrurile se desfasoara rapid, care necesita rabdarea otelului si o perspectiva pozitiva. Pentru ea, nimic nu se compara cu satisfactia de a vedea un eveniment de succes sa ajunga la indeplinire. Cu entuziasm infectios, ea aduce la Smart Pub o imaginatie bogata si o gama larga de idei interesante!

Deju Cristi

DIRECTOR CALITATE ALIMENTARA

Deju Cristi asigura suport echipei Smart Pub prin achizitionarea de marfuri proaspete de la furnizori locali, a materiilor prime folosite in producerea dish-urilor cu care ne mandrim, si dezvoltarea calitatii produselor pe care vi le oferim. Viziteaza periodic potentialii si actualii furnizori de produse proaspete cu scopul de a evalua activitatea acestora din punct de vedere al sigurantei alimentare si al standardelor de calitate. El participa la toate procesele de selectie, aprovizionare, productie, control, defacere a activitatii alimentare din cadrul Smart Pub, in vederea realizarii unor produse calitative bune, competitive.

Gabriel Chitulescu

CHEF

Gabriel Chitulescu s-a alaturat echipei culinare de la restaurantul Smart Pub spre finele anului 2014 si a preluat functia de chef. Ingredientele locale proaspete, tehnicile clasice de gatit si patrimoniul italian inspira meniurile lui Gabriel. In calitate de chef executiv al bucatariei Smart Pub, s-a facut remarcat pentru disciplina si calculele riguroase pe care le aplica atunci cand vine vorba de retetare si cantitati. Are o apreciere deosebita pentru preparatele din carne de vita, pe care le veti gasi adesea in meniurile sale.

Cecilia Dascalu

CHEF PATISER

Cecilia Dascalu si-a gasit dragostea de numere la o varsta frageda, cand inmultirea si impartirea erau descoperiri ce necesitau nopti pierdute pentru invatat si dezvoltare continua. A adus acea iubire a numerelor la castigarea unei diplome in economie, care a dus la lucrul intr-o banca. Cecilia a constatat ca a lipsit ceva in experienta bancara si a continuat de acolo sa isi ocupe timpul liber cu diverse cursuri si activitati precum cele legate de patiserie iar mai apoi la Restaurantul Smart Pub unde a descoperit elementul lipsa: un set mare de colegi care se concentreaza pe a face din experienta clientului lor o placere memorabila, iar fiindca preparatele culinare nu erau de ajuns pentru asta, ea a reusit sa indulceasca clientii facandu-si propriul laborator de torturi si prajituri.