Locatie

DE CE SMART PUB

Aproape de Craiova, lipsit insa de vacarmul si aglomeratia orasului, la doar cateva minute de mers cu masina din zona centrala, peisajul mirific ce inconjoara restaurantul Smart Pub ofera intimitatea dupa care tanjim uneori cu atata ardoare.

TERASA

Terasa este locul perfect pentru a va bucura de servirea mesei sau a unei bauturi in aer liber, pe marginea lacului, departe de toata agitatia urbana.

VEDERE LA LAC

Apele line si vantul care adie bland printre crengile copacilor fac din peisajul Smart Pub unul care cucereste toate privirile.

BARURILE DIN INTERIOR

Va punem la dispozitie nu unul, ci doua baruri in interior. Iar maestrii in prepararea bauturilor se intrec in obtinerea unor licori pline de savoare.

DESIGN ECLECTIC

Decorul electic, cu accente scandinave care se impletesc perfect cu stilul rustic, se dovedeste cadrul perfect pentru evenimentul dumneavoastra.

POVESTEA NOASTRA

Privelistea oferita de calmul lacului, inconjurat de multa verdeata, terasa spatioasa, ambientul placut si personalul prietenos sunt premisele unui timp de calitate, pe care fie alegeti sa il petreceti alaturi de familie, fie de iubiti sau prieteni. Inca de la inceput, Smart Pub a insemnat pentru noi o locatie ideala pentru o escapada in natura.

Varietatea de scenarii si de public ne-a facut sa ne asumam un design care emana o energie molipsitoare, acel vibe pozitiv care se simte de cum pasesti inauntru. Locul, in sine, are o personalitate vibranta si ofera privelisti care cuceresc priviri.

 

Potrivit arhitectilor care ne-au ajutat la proiectarea acestei locatii, designul se bazeaza pe un stil eclectic-industrial contemporan.

 

Becurile retro au fost folosite pentru a crea o ambianta primitoare. Dincolo de asta, o alta caracteristica importanta este dispunerea celor doua baruri, cate unul pe fiecare etaj.

Mobilierul are un design clasic. Acesta include scaune Thonet si canapele confortabile, ambele incastrate cu lemn lustruit. Atractia majora a locului din interior este candelabrul cu diametrul de 2 metri ce face conexiunea vizuala dintre nivele.

 

Zilnic, va asteptam sa incercati preparatele realizate de maestrii nostri bucatari, acompaniate de vinurile atent selectionate, astfel incat sa obtinem o experienta gustativa unica si memorabila.

 

Smart Pub este locatia ideala de weekend, unde va puteti vedea cu prietenii si unde puteti lua parte la o diversitate de evenimente, pornind de la concerte si seri cu Dj si pana la stand-up comedy shows, teatru si meciuri de fotbal.

O PARTE DIN UNIVERSUL SMART PUB

Imaginile de mai jos nu sunt doar simple fotografii. Sunt amintiri si inramari ale unor trairi care ne ajuta sa ducem mai departe povestea Smart Pub.