Ponton

PONTON

Achizitionarea si restaurarea vechiului hotel, vecin cu locatia Smart Pub, a facut ca astazi sa gazduim o sala de evenimente si un boutique-hotel dispus pe doua nivele, alaturi de o terasa impresionanta cu vedere la lac.

Acestea au devenit ulterior spatii multifunctionale, destinate evenimentelor speciale: petreceri private sau corporate, evenimente caritabile, lansari de produse etc.

FACILITATI

PERSONALIZAREA LOCATIEI

Amenajarea salii este adaptabila tipului de eveniment - de la mese inalte pentru cocktailuri, pana la mese rotunde cu scaune Chiavari sau doar scaune pentru prezentari.

CAPACITATE GENEROASA

Cu o capacitate de pana la 200 de persoane, spatiul devine gazda perfecta pentru persoanele atrase de aerul classic-chic al unei locatii primitoare.

DOTARI MINIME PENTRU DECOR

Necesitatea unui decor suplimentar fata de ceea ce exista deja in acest local este minima – eventual niste aranjamente florale care sa incante oaspetii cu frumusetea lor.

AMENAJAREA UNEI SCENE

Daca adori evenimentele cu muzica buna, Ponton Events iti ofera posibilitatea amplasarii unei scene pentru concerte sau alt tip de programe artistice.

„O locatie potrivita pentru organizarea de evenimente in familie, cu prietenii sau pur si simplu pentru a lua masa in liniste. Un cadru natural placut, in special in timpul sezonului cald. Nu este o locatie cu pretentii/de lux, dar preparatele culinare sunt de calitate.”

 

– Natalia Andrei –

PONTON EVENTS

Anexa alaturata restaurantului Smart Pub este in mod frecvent gazda pentru cei care aleg sa serbeze aici un eveniment important. Spatiul a fost numit „Ponton Events”, in ton cu destinatia, dar si datorita atmosferei calde, relaxante si intime.

Designul cu alura primitoare este obtinut mai ales prin paleta de culori. Va punem la dispozitie tonuri de crem, auriu, alb murdar – intalnite mai ales in finisajele peretilor, in contrast perfect cu rosul indraznet din mocheta de lux ce se intinde in toata sala.

 

Va intampinam cu un decor clasic-chic, care include stalpi decorati cu oglinzi pentru maximizarea spatiului si un candelabru somptuos ce devine punctul central al locatiei. Totodata, va recomandam terasa cu vedere impresionanta spre lac.

GALERIE