Catering

CATERING

V-ati dorit vreodata sa savurati preparatele sau delicatesele noastre chiar la dumneavoastra acasa? Planuiti sa organizati o petrecere surpriza, o aniversare, un cocktail, un coffee break, brunch, o lansare de produse sau pur si simplu v-ar placea sa recreati atmosfera Smart Pub oriunde doriti?

Echipa Smart Pub vine in intampinarea dorintelor si ideilor dumneavoastra cu un personal bine pregatit, care sa organizeze toate aspectele astfel incat sa va puteti bucura alaturi de invitatii dumneavoastra. De la planificare la design, organizare si executie nu vom rata nici un detaliu. Ne mandrim cu satisfactia si incantarea oaspetilor nostri.

 

Tinand cont de situatia actuala creata de COVID-19 am ales sa venim in intampinarea dumnevoastra si cu un meniu care poate fi personalizat in functie de nevoile dumneavoastra. Preparatele din meniu se pot comanda zilnic intre orele 10:00-19:00, comanda minima fiind de 40 lei. Zona de livrare alocata este Malu Mare – Selgros.

 

De asemenea zilnic va punem la dispozitie meniul zilei intre orele 11:00-15:00 (afisat pe pagina noastra de Facebook).

PREPARATE SPECIALE

Ne place sa combinam ingrediente, sa gasim armonia perfecta intre arome, sa va incantam papilele gustative. Iata cateva preparate speciale marca Smart Pub.

Daca sunteti interesati de serviciile noastre de catering, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.